Började sista dagen i Jerusalem med en tidig löprunda. Idag följde jag spårvagnslinjer 6 stationer innan jag vände.

Här är en summering av vår tid i Jerusalem…..

Våra dagar i Jerusalem är fyllda av stunder som ingjuter hopp för framtiden i ett Jerusalem som annars fått utstå så mycket konflikter. Dessa bilder är några av de intryck jag kommer ha på näthinnan ett bra tag framöver.
Det är omöjligt att gå genom den Gamla staden i mer än några minuter utan att möta någonting som är av intensiv betydelse för kristna, judar eller muslimer. Vare sig man är troende eller inte, finns det inget sätt att komma undan den överväldigande stämning som genomsyrar Jerusalem och då i synnerhet innanför Gamla stadens murar. Själv har jag omprövat min egen syn på religion, då jag precis som miljoner före mig blir väldigt berörd av Jerusalem. Precis som miljoner före mig känner jag redan behovet av att återvända. Tack för den gången Jerusalem.

När Du läser detta har vi lämnat Jerusalem och befinner oss i Tel Aviv….