Efter förra årets fiasko hade jag revansch att fordra på Israels svar på Midnattsloppet fast med 4 dubbla antalet deltagare. Förra året sprang jag på 45:29 och var fruktansvärt besviken. Bl.a. över att jag inte hade rekat tillräckligt i förväg och hade koll på när man borde vara på plats för att kunna stå längst fram.

Nummerlappsutdelning var på samma plats och med ungefär samma utbud som förra året så den gick väldigt smidigt.
Lämnade hotellet ca 19:30 för att gå/jogga dom ca 3km till starten som skulle gå 20:30. Denna gång var jag i fållan i god tid och stod i princip längst fram.

Var lite orolig att loppet i Istanbul 2 dagar tidigare skulle sitta i benen, men kände mig hyfsat pigg. Sprang första 5km på 20:14 och kände vittring på bra resultat. Då när jag kände mig som starkast gick luften ur och jag fick håll vid 5,5km och fick dra ner på farten tillfälligt i ca 1km. Kunde sen stå på igen och landa på 41:05 som slutresultat, vilket jag är grymt nöjd med.

Springer gärna detta lopp fler gånger då det jäkligt bra stämning i Tel Aviv före/under/efter loppet.