När Benny sa att han skulle åka till Växjö och spring 24h på Personliga rekordens tävling tänkte jag att det skulle vara skoj att se detta spektakel med egna ögon.

Jag såg att jag inte hade något uppbokat så jag hängde på. Vi åkte runt lunch i fredags (14/12) och hade första stopp på IKEA Jönköping där vi åt deras julbord. Vi anlände till Scandic Växjö vid 19-tiden.

Efter en gigantisk frukost på lördagen åkte vi över till tipshallen och installerade Benny.

Tävlingen började 13:00 och jag var kvar några timmar innan jag åkte till Actic och testade gymmet i Växjö. Efter middag och några julklappsinköp var jag åter på arenan.

Runt 21:00 åkte jag till hotellet och somnade nästan genast. Åt en frukost bestående av pannkakor och grädde då jag hade anmält mig till 3h kl. 10:00.

Åter på Arenan hade 24h löparna sprungit i 19h och var riktigt slitna, Samtidigt pågick tävling på 12 och 6h.

Innan mitt 3h lopp hade jag bestämt mig för att springa ett lugnt långpass på 3h då jag tränat dåligt sista månaden. När jag stod på startlinjen växte någon typ av tävlingsinstinkt fram och jag rusade iväg i alldeles för högt tempo- Detta häga tempo höll jag till jag ledde med 4 varv (4×391=1564m) då övergick min löpning till enbart bevakande av ledning. Jag sprang totalt 33.65km på 3h vilket jag är jättenöjd med.